Workshop: The Crisis of Global Capitalism, FPS, Belgrade, 7-8 May

Obaveštavamo vas da Centar za studije mira Fakulteta političkih nauka, u sklopu projekta “Politički identitet Srbije u regionalnom i globalnom kontekstu” organizuje dvodnevnu radionicu pod nazivom “Kriza globalnog kapitalizma i moguće alternative.”

Radionicu će voditi Vilijam I. Robinson, profesor Univerziteta u Santa Barbari i autor brojnih radova iz oblasti globalizacije, političke ekonomije i latinoameričkih studija.

Format radionice pretpostavlja aktivno učestvovanje tokom oba dana trajanja, uz prethodnu pripremu preporučene literature. Termini predavanja su 7 i 8. maj (ponedeljak i utorak) u periodu od 17.00 do 20.00h.

Radionica je namenjena studentima master (svi moduli) i doktorskih međunarodnih studija. Broj studenata je ograničen na 20. Svi primljeni kandidati su u obavezi da prisustvuju oba dana trajanja radionice.

Kandidati koji trenutno pohađaju kurs “Globalizacija i novi izazovi miru” dobiće 15 dodatnih poena ukoliko uspešno završe radionicu.

Prijave sa ličnim podacima (ime i prezime, nivo studija i smer, kontakt telefon i mejl) slati na mejl csm@fpn.bg.ac.rs do petka, 25.aprila. Detaljan raspored radionice (sa preporučenom literaturom) biće poslat svim primljenim kandidatima.